Netflix özel yapımı Russell Howard: Lubricant konusu, fragmanı

Komedyen Russell Howard, platforma özel ikinci stand-up özel programı "Russell Howard: Lubricant" ile Netflix'e geri döndü. Detaylar...

İngiliz komedyen Russell Howard özel stand-up performansıyla karşınızda!

Komedyen Russell Howard, 2017'deki "Russell Howard: Recalibrate"in ardından ikinci stand-up özel programı "Russell Howard: Lubricant" ile Netflix'e geri döndü.

Eylül 2021'de Londra'daki meşhur Apollo Tiyatrosu'nda çekilen 2 bölümlük gösteri 14 Aralık 2021 Salı tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

RUSSELL HOWARD: LUBRICANT NASIL BİR YAPIM?

Peki, Recalibrate'de kendisiyle dalga geçen ve siyaset, porno, sosyal medya ile kendi eksiklikleri hakkında dobra dobra konuşsa da olumlu kalmayı başaran komedyen yeni stand-up şovunda nelere değiniyor?

Russell Howard: Lubricant'ta sahnelere geç olsa da keyifli bir dönüş yapan komedyen Russell Howard karantina sırasındaki yaşantısına değiniyor.

59 dakika süreli ilk kısım "Russell Howard: Lubricant"ta; kendini tiye alan komedyen canlı çekilen gösteride aşıya dair farklı görüşlere, dünya çapındaki kadın liderlere, bazı mahrem zevklere ve kendi ebeveynlerine değiniyor.

66 dakikalık ikinci kısım "Russell Howard: Until the Wheels Come Off"ta ise; Russell tam da bir dünya turnesine çıkmak üzereyken dünyada patlak veren gelişmeler hem onun ve doktor eşinin planlarını hem de ortak yaşamlarını altüst ediyor.

21-12/15/russell-howard-lubricant-stand-up.jpeg

RUSSELL HOWARD KİMDİR?

Tanımayanlar için bahsetmemiz gerekirse Russell Howard; stand-up, panel şovlarında uzun bir kariyere sahip olan, BBC ve daha yakın geçmişte Sky için kendi talk show'una ev sahipliği yapan tanınmış bir İngiliz komedyendir.

Howard son dönemde Sky Max'te Perşembe günleri yayınlanan Sky Original yapımı Russell Howard Hour ile gündemdedir.

21-12/15/russell-howard-lubricant-izle.jpeg

NETFLIX'İN İNGİLİZ KOMEDYENLERİ

Netflix'te özel programlar yapan diğer İngiliz komedyenler arasında Jack Whitehall, Michael McIntyre, Greg Davis, Jimmy Carr, Russell Brand ve James Acaster yer alıyor.

"Russell Howard: Lubricant" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin