Camdaki Kız 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Nalan için Yeni Dönem

Camdaki Kız 37. Bölüm 2. fragmanı ortaya çıktı. Nalan ile Hayri iyiden iyiye yakınlaşmaya başlıyor. Feride ise durumu anlıyor ve hemen bir adım atmaya karar veriyor.

Camdaki Kız 37. Bölüm 2. fragmanı yeni bölümde neler yaşanacağı konusunda ipuçlarıyla beraber geldi. Aslında yayınlanan ilk fragmanda da belli başlı detayları görmüştük ve yeni bölümde nasıl bir konunun üzerine odaklanılacağını anlamıştık. Yeni gelen fragman adeta beklentilerimizi destekledi.

Öyle ki bu bölümde Hayri ile Nalan arasındaki aşk kesin olarak başlıyor olarak gözüküyor. Nalan, yavaş yavaş Hayri’ye karşı bir şeyler hissetmeye başladığını belli ediyor. Zaten Hayri’nin durumunu da biliyoruz.

Camdaki Kız 37. Bölüm 2. Fragmanı ve Dizide Olacaklar

Nalan ile Hayri arasındaki yakınlaşma artık hissedilir bir dereceye varmış durumda. İkili arasındaki bu yakınlaşmayı ilk hissedenlerden birisi de Feride olacak. İlk tanıtımda da Feride’nin bir şeylerden şüphelendiğini görmüştük.

Camdaki Kız 37. Bölüm 2. Fragmanı gösteriyor ki Feride Nalan’ın bu konuda bir değişim içerisine girdiğini anlayacak ve Nalan’ı takip etmeye başlayacak.

Nalan ise Hayri ile daha fazla zaman geçirmeye başlayacak gibi duruyor. En son parçada Nalan ile Hayri’nin beraber bisiklet turuna çıktığını görüyoruz. Feride ise ikiliyi takip ediyor ve tam bisiklet turu yapacakları sırada onları yakalıyor.

Tabii ki burada Feride’nin yine bağrışını ortalığı yıkmasını görüyoruz. İşin diğer tarafında da Cana ile Sedat arasındaki durum var. Sedat, bebeğini de kaybettikten sonra yavaş yavaş evden kopmaya başlamıştı.

Yeni fragman gösteriyor ki bir yandan Nalan ile Hayri arasındaki yakınlaşma dikkat çekerken bir yandan ise Sedat’ın daha çok Cana’ya gitmeye başladığını göreceğiz. Feride bu konuda da olaya imzasını atacak gibi duruyor.

Geri kalan her şeyi ve daha ne gibi gelişmeler olacağını 37. bölümle beraber göreceğiz. Yeni bölüm bugün yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin