Chesapeake Shores 6. ve final sezonu hakkında bilinmesi gerekenler!

Chesapeake Shores 6. sezon onayını alarak hayranlarını bir kez daha mutlu etti. Ancak önemli bir detay var...

Chesapeake Shores'ta son sayfa açılıyor!

Sherryl Woods'un aynı isme sahip roman serisinden ekranlara uyarlanan Hallmark Channel'ın popüler dizisi "Chesapeake Shores" 6. sezon onayını alarak hayranlarını bir kez daha mutlu etti.

Ancak önemli bir detay var: Dizinin 6. sezonu aynı zamanda final sezonu olma özelliğini taşıyor. Kısacası izleyiciyi son bir Chesapeake Shores sezonu bekliyor!

CHESAPEAKE SHORES 6. SEZON DETAYLARI

İlk sezonu 9, ikinci ve üçüncü sezonu 10, dördüncü sezonu 6 ve beşinci sezonu 10 bölümden oluşan dizinin final sezonu ise 10 bölümden oluşacak.

Yeni sezonun başlangıç tarihi henüz duyurulmadı. Tüm sezonları Ağustos ayı içinde ekranlara gelmeye başlayan yapımın final sezonunun da önümüzdeki yaz döneminde prömiyerini yapacağı belirtildi.

22-03/31/chesapeake-shores-6-sezon-izle.jpeg

FİNAL SEZONU İÇİN GERİ DÖNÜYORLAR!

Doğup büyüdüğü yer olan, babasının yaşadığı küçük Maryland sahil kasabasına yıllar sonra geri dönen başarılı iş kadını ve bekar anne Abby'nin tekrar buraya yerleşmeyi düşünmesi ve hareketli hayatına başka bir gözle bakmaya başlamasıyla gelişen olayları konu edinen Chesapeake Shores'un final sezonu için Robert Buckley, Meghan Ory, Treat Williams, Barbara Niven, Laci J Malley, Emilie Ullerup, Brendan Penny ve Andrew Francis gibi isimler geri dönecek.

Hallmark Channel Dizi Programlama Kıdemli Başan Yardımcısı Lurie Ferneau konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Birinci sınıf oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekibiyle Chesapeake Shores, herkesin kendisini ilişkilendirebileceği, dokunaklı ve unutulmaz hikâyeler paylaştı. İzleyicilerin O'Brien ailesi ile çıktığı yolculuğu bir final, özel bir sezonla onurlandırmayı dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

22-03/31/chesapeake-shores.jpeg

Daniel L. Paulson Production yapımcılığında hazırlanan Chesapeake Shores'un güncel yürütücü yapımcı kadrosunda Dan Paulson, showrunner Phoef Sutton, Sherryl Woods ve Matt Drake gibi isimler görev yapıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin