Polisiye dizi The Rookie 5. sezonuyla serüvenine devam edecek! Yeni sezon detayları!

Nathan Fillion'lı popüler dizi The Rookie için 5. sezon müjdesi geldi! Peki, yeni sezon ne zaman ve kaç bölüm? Detaylar...

ABC kanalının sevilen polisiye dizisi "The Rookie" ile bir sezon daha!

THE ROOKIE İÇİN 5. SEZON MÜJDESİ!

Şu sıralar dördüncü sezonunun sonlarına yaklaşan yapım, yayıncı kanaldan resmi 5. sezon onayını aldı ve yeni yayın sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek.

İlk iki sezonu 20, üçüncü sezonu 14 ve devam etmekte olan dördüncü sezonu 22 bölümden oluşan The Rookie'nin yeni sezon bölüm sayısı ve sezonun ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ilerleyen aylarda belli olacak.

THE ROOKIE REYTİNGLERİ NASIL GİDİYOR?

Alexi Hawley'in yaratıcısı olduğu Nathan Fillion'lı dizi, istikrarlı ve başarılı ekran grafiğini dördüncü sezonda da sürdürerek yeni sezon onayı almayı başardı. ABC'nin verilerine göre yapım, çeşitli platformlardaki 35 günlük izleme oranlarının eklenmesiyle birlikte bölüm başına ortalama 10 milyon izleyici tarafından takip ediliyor.

22-03/31/the-rookie-foto.jpeg

Castle dizisinin yıldız ismi Nathan Fillion'ı ABC kanalında bu kez farklı bir dizide başrolde izlememizi sağlayan The Rookie'de Fillion'ı Los Angeles Polis Departmanı'nın 40 yaşındaki en yaşlı çaylağı John Nolan karakteriyle izliyoruz. Yaşamını değiştiren bir olayın ardından rahat ve küçük kasaba hayatını bir kenara bırakıp polis olma hayalini gerçekleştirmek üzere Los Angeles'a taşınan Nolan için her şeye baştan başlamak hiç kolay olmuyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Fillion dışında Mekia Cox (Nyla Harper), Alyssa Diaz (Angela), Richard T. Jones (Wade Grey), Melissa O'Neil (Lucy Chen), Eric Winter (Tim Bradford), Jenna Dewan (Bailey Nune), Shawn Ashmore (Wesley Evers) gibi isimler yer alıyor.

22-03/31/the-rookie-5-sezon-onayi.jpeg

Entertainment One (eOne) & ABC Signature iş birliğiyle hazırlanan The Rookie'nin yürütücü yapımcı kadrosu Hawley, Winter, Fillion, Mark Gordon, Michelle Chapman ve Bill Norcross'tan oluşuyor.

SPIN-OFF DİZİ GELİYOR!

Niecy Nash'in kadrosuna dahil olduğu, geliştirme çalışmaları süren bir spin-off projesi de türeten The Rookie'nin bu uzantı dizisine Kat Foster, Felix Jones ve Frankie Faison gibi isimler de katıldı. Hawley ve The Rookie yürütücü yapımcılarından Terence Paul Winter'ın arkasında olduğu henüz ismi netleşmeyen FBI odaklı spin-off dizinin tıpkı Grey's Anatomy ve Station 19 benzeri aynı evrende sıklıkla buluşacağı belirtiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin