Camdaki Kız 43. Bölüm 2. Fragmanı! Nalan Babasını Öğrenecek mi?

Camdaki Kız 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Nalan öğrendikleri karşısında şok geçirecek gibi duruyor. Sedat ile Cana cephesi de karışacak.

Camdaki Kız 43. bölüm 2. fragmanı da geldi. Dizinin ilk bölümünden bu yana beklenen gelişmeler sonunda yaşanıyor. Tam 42 bölümdür beklenen sırlar açığa çıktı. Feride’nin uğruna tüm hayatını değiştirmek zorunda kaldığı sırrı öğrenen Nalan, gerçek annesinin başka biri olduğunu artık biliyor.

Sema’nın gerçek annesi olduğunu öğrenmesi, tabii ki Nalan’ın çok büyük bir şok yaşamasına neden oluyor. Yeni fragmanda da dizide yaşanan karmaşayı tam anlamıyla görüyoruz diyebiliriz.

Camdaki Kız 43. Bölüm 2. Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Feride’nin gerçeği açıklamasının hemen ardından Nalan’ın annesine bakış açısı baştan sona değişiyor. Nalan bu gerçeğin arkasındaki diğer gerçekleri de öğrenmeye çalışacak. Yaşanan olaylardan sonra fenalaşan Feride’nin yanına giden Nalan, annesini öğrendikten sonra şimdi ise gerçek babasını öğrenmek istediğini söylüyor.

Annesinin başına neler geldiğini de merak eden Nalan, nasıl oldu da Feride’nin bu kadar erken yaşta kızının hamile kalmasına izin verdiğini sorgulamaya başlıyor. Camdaki Kız 43. bölüm 2. fragmanında gözükmüyor ama muhtemelen Nalan babasını da aramaya başlayacak.

Dizide diğer cepheler de bir o kadar karışık. Sedat, Cana’nın hamile olduğunu öğreniyor ve büyük bir şok geçiriyor. Artık Sedat ile Cana, çocuk konusunda nasıl bir karar alacak tahmin bile edemiyoruz.

Diğer taraftan şirketin Muzo’ya bırakılmasına çok takılan Selen, bu konuda da yeni adımlar atıyor. Nalan’ın elinde bulunan arsayı almaya çalışacak.

Nalan’ın arsasını alacak ve Cevdet ile beraber yeni bir otel projesine girişecek gibi gözüküyor. Babasına rakip olacağını da buradan anlıyoruz.

Camdaki Kız 43. bölüm 2. fragmanı ile gördüklerimiz bunlar. Yeni bölümde daha birçok sürpriz olacak orası da kesin. Bu sürprizleri de merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin