Exxen’in Yeni Dizisi Sadece Arkadaşız İddialı Oyuncularla Geliyor

Exxen’in yeni dizisi Sadece Arkadaşız yapımının başrol oyuncuları belli oldu. Kısa bir süre sonra platformda yer alması beklenen yeni dizinin detayları neler?

Exxen’in yerli dizi projelerine çok yakında bir yenisi daha eklenecek. Sadece Arkadaşız isimli yeni dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Son dönemde yer aldıkları dizilerle isimlerini sıkça duyuran genç yeteneklerin yer alacak yeni dizi, senaryo kısmında da güçlü olacak gibi duruyor.

Zaten hikaye kısmında bir uyarlama hikayesi göreceğiz. Love Snack isimli yabancı dizinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıkacak yapım için son detaylara bakalım.

Exxen Sadece Arkadaşız Dizisine Yıldız İsimler

Yeni gelişmelere göre dizide yer alacak olan başroller Cemre Baysel ve Deniz Can Aktaş olacak.

İki ismi de yeni dizi projelerinde sıkça görmeye başladık. Yakın zamanda Cemre Baysel’i Baht Oyunu performansı ile görmüş ve başarılı oyunculuğunu izlemiştik.

Deniz Can Aktaş ise şu sıralar Kasaba Doktoru yapımında yer alıyor ve ortaya koyduğu oyunculuk performansıyla bir anda sıyrılmış, öne çıkmış isimlerden biri olmayı başardı.

İki ünlü ismi bir araya getirecek olan Sadece Arkadaşız dizisinin senaristlik koltuğunda da tanıdık bir ismin oturduğunu göreceğiz.

22-05/18/sadece-arkadasiz-exxen-2.jpeg

Dizinin senaristliğini, Çok Güzel Hareketler yapımıyla tanıdığımız ve sonrasında birçok sinema filmi projesinde yer alan Zeynep Koçak yapacak.

Zaten Love Snack dizisinden uyarlama bir dizi olacağını söyledik ama merak edenler için dizinin konusundan da ana hatlarıyla söz edelim.

Yapımda iki ev arkadaşının eve sahip olma çabasını izleyeceğiz. Ortak paylaştıkları evin sahibi olmak için yarışacak ikili, bunun için doğru eş adayını bularak şartları yerine getirmeye çalışacak.

22-05/18/sadece-arkadasiz-exxen-3.jpg

Eğlenceli yapımın ne zaman Exxen platformunda yer alacağı konusunda ise bir açıklama yapılmadığını belirtelim. Tarih netleşince biz de ekleriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin