Kaderimin Oyunu Final mi Yapacak? Zamanı Belli mi?

Kaderimin Oyunu dizisi her ne kadar iddialı reytinglerle başlamış olsa da şu sıralar Kaderimin Oyunu final mi yapacak soruları gündemde. Peki dizi final mi yapıyor?

Sezon sonu yaklaşıyor. Çok iddialı diziler final yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon başlayan dizilerden bile final yapmaya hazırlanan yapımlar var. Geçtiğimiz gün paylaşılan habere göre final yapacak diziler arasına yeni bir yapım daha katıldı. Kaderimin Oyunu final yapacak iddiaları gündemde.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi, sürpriz bir şekilde bu sezon sonunda final yapma kararı aldı. Peki detaylar neler?

Kaderimin Oyunu Final mi Yapıyor?

Star TV’nin iddialı dizisi için reytingler iyi gidiyor yorumu yapılıyordu. Dizinin bir kitlesi olduğu aşikar ve bu kitleyle beraber yapımın ikinci sezon için de onay aldığı söyleniyordu. Çok değil birkaç ay kadar önce dizinin 2.sezonunun da olacağı ve kanalın onayının alındığı iddiaları gündeme gelmişti.

Şimdi ise dizinin reytinglerinde bir düşüş yaşandığı ve yaşanan düşüş nedeniyle 2.sezon kararının değiştiği söylenmekte. Son bilgilere göre dizi Haziran ayına kadar devam edecek.

Reyting kayıpları nedeniyle Haziran ayında dizinin final yapması bekleniyor. Yani sezon finali değil de finali göreceğiz.

22-05/18/kaderimin-oyunu-final-3.jpg

Tam olarak kaçıncı bölümde final yapılacağı konusu ise net değil. Sadece iddialarda Haziran ayı bilgisi var.

Ne zaman final yapacağı konusu netlik kazandığı zaman Kaderimin Oyunu final tarihi konusunda yeni paylaşımlar da yaparız.

Ayrıca sezon sonunda final yapacak diziler için de ayrı bir içerik yapacağımızı hatırlatmak isterim. Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz gibi çok iddialı dizilerde de final zamanı geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin