Camdaki Kız 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Gerçek Ortaya Çıktı

Camdaki Kız 46. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı. Nalan ile Cana bir kez daha karşı karşıya gelecek gibi duruyor. Bu kez Nalan'ın hamlesi çok konuşulacak.

Camdaki Kız 46. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Dizinin sezon finalinin ne zaman yapılacağı hala belli değil ama bu bölümde merak edilen gelişmeler yaşanacak gibi duruyor.

Özellikle Cana cephesinde yaşanacaklar sezon sonuna doğru ilerlerken diziye damga vuracak. Nalan’ın yaşananları duyması ise beklenen adımları da atmasını sağlayacak. Peki yeni bölüm için neler bekliyoruz?

Camdaki Kız 46. Bölüm 2. Fragmanı ve Cana’nın Adımları

Dizinin yeni fragmanında gördüğümüz ilk şey Cana’nın çocuğunu düşürmediği oldu. Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Gülcihan, Selen ve Feride ile bu durumu konuştuktan sonra adeta Sedat’a ateş püskürecek.

Sedat’ın tüm yaşananlar içerisinde yine sessiz kalması ve her zaman olduğu gibi hiçbir şey yokmuş gibi takılması ise diziyi izleyenleri bir hayli sinir edecek gibi duruyor.

Bu arada Feride ve Selen’in planını uygulamasına karşın Cana’nın bebeğinin düşmediği de ortaya çıkıyor.

Gülcihan bebeğin hala yaşadığını belirterek bu durumu nasıl çözecekleri konusunda kızına ve Feride hanıma başvuruyor.

Cana çocuğu doğuracak mı doğurmayacak mı belli değil ama yaşananların bir kısmını öğrenen Nalan ise harekete geçiyor. Hızla arabasına atlıyor ve Cana’nın yanına gidiyor.

Fragmanda gördüğümüz ikili bir kez daha karşı karşıya geliyor. Fakat Camdaki Kız 46. Bölüm 2. Fragmanı burada bitiyor. Artık Nalan gerçekleri öğrenecek ve bundan sonra Sedat ile ayrılmaya mı karar verecek yoksa başka bir planı mı var yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yeni bölüm bugün ekranlara gelmiş olacak hatırlatalım. Yavaş yavaş sezon finalinin yaklaştığını da söylemeye gerek yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin