Senden Daha Güzel Reytingleri Nasıl? Dizi Nasıl Başladı?

Senden Daha Güzel reytingleri belli oldu. İlk bölüm için yayınlanan reyting listelerine göre Senden Daha Güzel nasıl bir başlangıç yaptı? Sonuçlar nasıl?

Senden Daha Güzel reytingleri belli oldu. Gün olarak Salı gününü tercih eden dizinin yeni yaz dizileri arasındaki yerini aldığını gördük. Henüz ilk bölümüyle ekranlara gelen dizinin yola nasıl devam edeceği konusunda da ipuçlarını elde etmiş olduk.

Öyle ki dizinin 3 ayrı kategoride de reytinglerde kendisini net olarak gösterdiği gözüküyor. Özellikle Salı günü yayınlanan diğer içeriklere baktığımız zaman Senden Daha Güzel dizisi güzel bir başlangıç yapmış dememiz mümkün. Peki dizinin sıralamaları nasıl?

Senden Daha Güzel Reytingleri Nasıl Başladı?

Yayınlanan reyting listelerine baktığımız zaman yine 3 ayrı kategoride değerlendirme yapmanın gerektiğini görüyoruz.

İlk olarak tabii ki total listesine bakılması lazım. Total listesine baktığımız zaman Senden Daha Güzel, 8. sırada karşımıza çıkıyor.

Total listesinde günün lider olan dizisinin ise Üç Kız Kardeş olduğunu ekleyelim. Zaten dizinin genelde Salı günleri ilk sırada yer aldığını da biliyoruz.

AB listesine baktığımız zaman ise Senden Daha Güzel reytinglerinin biraz daha iyi bir yerde olduğu anlaşılıyor. Bu kez dizinin 7. sırada karşımıza çıktığını görüyoruz. Yine AB listesinde de birinci olan dizi Üç Kız Kardeş olmuş.

22-06/09/senden-daha-guzel-reytingleri-2.jpg

Son olarak ABC listesine bakalım. ABC listesinde de ilk 10 içerisinde yer alan Senden Daha Güzel dizisinin, bu listede de 7. sıradaki yerini koruduğunu görmekteyiz. Birinci olan dizi ise yine bu listede de değişmiyor.

Senden Daha Güzel reytingleri için durum bu. Bu hafta Salı günü yayınlanan yapımların da çok iddialı olduğunu söylemek lazım. Hem Üç Kız Kardeş dizisi hem de Türkiye ile Litvanya arasındaki maç, günün reytinglerini biraz daha etkiledi.

Haliyle yeni yaz dizisinin önümüzdeki hafta reytingler de nasıl sonuçlar alacağı da önemli. Şimdilik genel yorum yapmak için erken ama başlangıcın iyi yapıldığını söyleyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin