Doya Doya Moda Yeniden Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor

Doya Doya Moda programının yeniden TV8 ekranlarına döneceği açıklandı. Yeni sezon için tanıtım videosu da yayınlandı. Peki yeni sezon ne zaman gelecek?

Oğulcan Özsezgi
09 Haziran 2022 - 00:00
Gündem

Bir dönem moda programları çok ses getirse ve öğlen kuşağının gündemine otursa da sonrasında bu furyanın da geçtiğini ve çok fazla program kalmadığını gördük. Fakat bu tür yapımlar içerisinde hala yoluna devam eden programlar da var. Bunlardan birisi de Doya Doya Moda olacak.

Öyle ki TV8 ekranlarında yayınlanan program için yeni sezon tanıtımı olduğu söylenen tanıtım yayınlandı ve programın yeniden TV8 kanalında ekranlara gelmeye devam edeceği de ortaya çıkmış oldu.

Doya Doya Moda Ne Zaman Başlayacak?

Şimdilik programın ne zaman başlayacağına ilişkin bir bilgi verilmiş değil. Sadece hem kanalın YouTube hesabından hem de programın resmi hesabından yeni sezon için tanıtım videosu yayınlandı.

Muhtemelen yaz aylarında karşımıza çıkacağını düşündüğümüz programın ne zaman yayınlanacağı konusunda ise fragmanda herhangi bir bilgi yer almıyor.

Tekrar başvuruların başladığı söyleniyor ve başvuru adresleri de gösterilmiş durumda. Programa bu sezon katılacak olan yarışmacılar hakkında hiçbir bilgimiz yokken jüri üyelerinin de değişip değişmeyeceği noktası soru işareti.

Yeni sezonda bazı değişiklikler de yaşanabilir. Bunu artık yeni fragmanlar yayınlandığı zaman göreceğiz.

Özellikle büyük bedenleri yarışmacı olarak alması nedeniyle öne çıkan ve ilgi çeken Doya Doya Moda için yeni sezon tarihi verildiğinde ya da yeni detaylar açıklandığın da bir kez daha değerlendirmesini yaparız.

Programın yine öğle kuşağında yayınlanmasını bekliyoruz ama dediğimiz gibi bu detayların net olarak açıklanması gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin