Cem Yılmaz’ın Yeni Filmi Ayzek Hakkında Ne Biliyoruz? Ne Zaman Gelecek?

Cem Yılmaz'ın yeni projesi belli oldu. Bu kez Ayzek karakterinin geri döndüğünü göreceğiz. Peki karakterin hikayesi ve yeni proje hakkında neler biliyoruz?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son dönemde peşi sıra projelerle adını duyurmaya başladı. Özellikle dijitale yaptığı işler ses getirmeye başlayan ünlü isim, en son Erşan Kuneri karakterinin hikayesini anlatan proje ile boy göstermişti. Netflix platformunda yeni dizisi ile boy gösteren ünlü isim, şimdi de Ayzek karakterinin hikayesini anlatacak yeni yapımını duyurdu.

Önce Twitter üzerinden bir duyuru yapan Cem Yılmaz, Ayzek karakterinin görselini paylaşarak “Fikirlerim Var” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Sonrasında ise ünlü ismin yeni proje hakkında daha fazla detay verdiğini gördük. Peki yeni proje hakkında ne biliyoruz?

Ayzek Hikayesinin Devamıyla Gelecek

Karakomik Filmler zamanında bir karakter olarak karşımıza çıkan Ayzek, 2 Arada filminde arabalı vapurda çalışan bir büfe görevlisiydi. Vapurun şirketinin el değiştirmesi sonrasında Ayzek’in yaşadıklarını ve işinde kalmak için verdiği mücadeleyi görmüştük.

Yeni projede de yine hikayenin buradan devam etmesi bekleniyor. Cem Yılmaz’ın paylaşımına göre filmde 3 ay sonra vapurun görevine son verildiği ve seferlerinin durdurulduğunu göreceğiz. Ayzek ise işini kaybettikten sonra yeni bir hayata başlayacak.

22-06/08/ayzek.jpg

İşte yeni projede de hikayenin buradan devam ettiğini ve karakterin mücadelesini göreceğiz. Şimdilik projenin ne zaman geleceği ya da çekimlerinin ne zaman başlayacağı gibi detaylar konusunda bilgi yok.

Cem Yılmaz’ın henüz filmi yeni yazmaya başladığı biliniyor. Bu da demek oluyor ki proje henüz senaryo aşamasında. Ne zaman çekimleri başlar ya da hangi platformda ne zaman karşımıza çıkar bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin