Camdaki Kız 47. Bölüm Fragmanı! Sezon Finalinde Neler Olacak?

Camdaki Kız 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Sezon finalinde neler olacak öğrenmiş olduk. Sezon finalinde artık gerçekler ortaya çıkmış olacak.

Kanal D’nin şu an için en iddialı dizilerinden biri olan Camdaki Kız, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Sezon finaline doğru iyice yükselen tansiyon ise artık patlak verecek. Camdaki Kız 47. bölüm fragmanı yani sezon finali fragmanında da bunu net olarak görüyoruz.

Yeni bölüm için yayınlanan fragman, sezonun nasıl bir kaos ile sonlanacağını net olarak ortaya koydu. Peki nasıl bir sezon finali olacak?

Camdaki Kız 47. Bölüm Fragmanı ve Sezon Finalinde Yaşanacaklar

En son bölümde Nalan, yaşananları öğrenmişti. Feride, Gülcihan ve Selen arasında konuşurken Nalan duymuş ve Cana’nın bebeği olduğunu öğrenmişti.

Hiçbir şey söylemeden evden ayrılan Nalan, Cana’nın kaldığı yere gitmiş ve kapıya dayanmıştı.

Camdaki Kız 47. bölüm fragmanı da buradan başlıyor. Cana, Nalan’ı kapının önünde görünce epey bir şaşırıyor. Bu yapacaklarının geri dönüşü olmayacağını Nalan’a söylüyor.

Nalan ise her şeyi göze alarak Cana’yı da yanına alıyor ve eve dönüyor. Feride, Selen, Gülcihan ve Sedat salonda konuşurlarken bir anda karşılarında Cana ile Nalan’ı görüyorlar.

İkili salona girince soğuk bir rüzgarın estiğini görüyoruz. Sonrasında Nalan artık gerçekleri duymak istediğini belirterek Cana ile Sedat’ın bebeklerini bildiğini açıklıyor.

İşte tam bu noktada fragmanın sonlandığını görüyoruz. Camdaki Kız 47. bölüm, sezon finali olacak ve muhtemelen artık Sedat ile Nalan arasındaki ilişkinin sona geldiğini göreceğiz. Bundan sonra Nalan’ın Sedat’a geri dönmesi çok mümkün değil gibi gözüküyor.

Neler olacağını yeni bölümde göreceğiz. Daha ilerisi için ise çok uzun bir bekleme süremiz var. Yeni sezonun başlamasına bir hayli zaman olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin