Disney+ Türkiye Tanıtım Filmi Yayında! Geliyor

Disney+ Türkiye tanıtım filmi yayınlandı. Yıldız isimlerle dolu olan Disney+ Türkiye tanıtım filminde nasıl detaylar var? Yayın ne zaman başlayacak?

Disney+ Türkiye sonunda ülkemizde de yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Özellikle son dönemde sık sık gündeme gelen yerli dizileri ve film projelerini hayata geçirecek olan platformun merakla beklenen tanıtım videosu da yayınlandı.

Yayınlanan tanıtım videosu, açıkça platformun ne kadar iddialı geleceğini net olarak gösteriyor. Rakipleri epey bir tedirgin edecek kadrosunun gözüktüğünü söylemek lazım.

Disney+ Türkiye Tanıtım Filmi için Detaylar

Yayınlanan fragmanda birbirinden ünlü olan isimleri görüyoruz. Aslı Enver, Eda Ece, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Halit Ergenç, Timuçin Esen, Pınar Deniz ve daha birçok ünlü ismin tanıtımda yer aldığı gözüküyor.

Tanıtım filminde içerikler konusunda ya da diziler konusunda herhangi bir bilgi ya da detay gösterilmiyor. Sadece platformun ne kadar kullanışlı olacağı üzerinde duruluyor. TV, tablet ve PC gibi platformlardan rahatça Disney+ Türkiye platformuna giriş yapılabileceğini vurgulayan bir tanıtım filmi.

14 Haziran tarihinde yayın hayatına başlayacak olan platformda sadece yerli içeriklerin yer almayacağını da hatırlatalım. Yerli içeriklerin yanı sıra 1000’den fazla film ve ünlü içerikler de yapımda bulunacak.

Ses getirecek çok iddialı yapımların da yer alacağı platformun Türk yapımı tüm dizileri ve filmlerini öğrenmek için biraz daha beklemek lazım. Muhtemelen platform yayın hayatına geçtiği zaman, tüm yapımlar hakkında daha detaylı bilgiler elde edeceğiz.

Recep İvedik 7, Bursa Bülbülü, Kaçış dizisi gibi yerli yapımlar, şu an için bildiğimiz yapımlar. Şimdilik tanıtım fragmanını ekleyelim. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin