Camdaki Kız 54.Bölümde nefesler tutuluyor! Nalan Hayri aşkı dolu dizgin

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız 54. bölüm fragmanıyla gündeme bomba gibi düştü! Camdaki Kız dizisi 54. bölümde Nalan'ın babası Feride'yi arıyor ve taşlar yerinden oynuyor! Camdaki Kız dizisinden bomba fragman! Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? Camdaki Kız 54. Bölüm fragmanı yayında!

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Camdaki Kız dizisinde heyecan ve gerilim yeni bölümde tırmanışa geçiyor!22-10/25/4.jpg

Camdaki Kız dizisi 54. Bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?
Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında taşlar yerinden oynuyor! Rafet, Cana'nın hamileliği konusunda çok rahatsızdır. O çocuğun asla soy ismini alamayacağını özellikle belirtir. Diğer taraftan Feride'de Cana ile uğraşmaktadır. Ancak gelen bir telefon Feride'yi alt üst eder.22-10/25/3.jpg

Feride'yi arayan gizemli kişi kimdir? Yoksa Nalan'ın babası ortaya mı çıkıyor? Nalan'ın gerçek babası kim?22-10/25/5.jpg

Camdaki Kız 54. Bölüm 1. fragmanında ise Nalan ile Hayri yakınlaşıyor!

Nalan ile Hayri iyiden iyiye yakınlaşmaya başlar. Muzo ise Nalan'a olan aşkından adeta kahrolur. Diğer taraftan Feride, Selen'in Nalan hakkında söylediklerine dayanamaz ve saçından tuttuğu gibi tehdit eder. 

22-10/25/1-1666703579.jpg

Peki tüm bu olanlar dengeleri nasıl değiştirecek? Hayri ve Nalan arasındaki yakınlık nereye kadar devam edecek? Feride tüm bu olayların neresinde yer alacak? Cana'nın yeni planı ne?

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin