Camdaki Kız 64. Bölümden yürekleri yakan fragman! Seni affettim anne!

Kanal D'nin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi 64. Bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız dizisinin Feride'si Nur Sürer'in diziden ayrılışı herkese yasa boğdu! Camdaki Kız 64. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Camdaki Kız 64. yeni bölümde neler olacak? Hayri ve Sedat karşı karşıya!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisinde sular durulmuyor!

Kanal D'nin ilgiyle izlenen, başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi 64. Bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 64. Bölüm fragmanı ise herkesi duygulandırdı.

23-01/06/feride.jpg

Camdaki Kız dizisinin Feride'si Nur Sürer'in diziden ayrılmasıyla, fragmanda Nalan ve Feride'nin vedalaşmasını görüyoruz! Camdaki Kız 64. Bölümde neler olacak?

23-01/06/feri4.jpg

NALAN, FERİDE'Yİ AFFEDECEK Mİ?

Feride'nin vasiyeti üzerine Nalan, onu affediyor. Nalan'ın, annesinin mezarı başında gözyaşı döktüğü sahneler ise herkesin yüreğini dağladı!

23-01/06/feri3.jpg

CAMDAKİ KIZ 64. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Peki Feride'nin ölümünden sonra dengeler nasıl değişecek? Hayri ve Nalan arasında neler olacak? Feride’nin intiharının ardından Nalan, annesini yıkadı ve mezarlığında af diledi. Artık Hayri için bir engel kalmamıştı.

Aynı durumu Nalan’a da belirten Hayri, ağzının payını aldı. Diğer yandan Sedat gece kulüpte kız arkadaşlarıyla eğlenmeye çıktı.

Gece eve geri dönen Sedat, yatak odasında gördüğü manzara ile şoka girdi! Peki Hayri’nin odada ne işi vardı? Nalan'ın babası, onu koruyabilecek mi? Baba-kız arasında neler olacak?

23-01/06/feri2.jpg

Camdaki Kız 64. Bölüm fragmanı yayında! Camdaki Kız 64. bölüm izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin