Camdaki Kız Cana Kim? Nasıl Bir Karakter?

Camdaki Kız Cana kim ? Hande Ataizi'nin canlandırdığı Cana karakteri evli mi? Sedat ile ilişkisi varsa neden evlendi? İşte Cana hakkında merak edilenler.

Oğulcan Özsezgi
29 Nisan 2021 - 22:59
Gündem

Camdaki Kız Cana kim ve nasıl bir hayatı var bu bölüm en çok merak edilen konu oldu. Yayınlanan son bölümde Sedat ile Cana arasındaki ilişkinin ortaya çıkması ve gazetelerde de görüntülerin yayınlanması sonrasında, resmen dizinin seyri değişti.

Nalan ile Sedat’ın evliliğinin iptal edilmesinin eşiğine kadar gelmesine neden olan olaylardan sonra, nasıl bir karakter olduğu merak edilen Cana hakkında bilgiler verelim.

Camdaki Kız Cana Kim?

Cana, her olaya pozitif yaklaşan ve sorun etmeyen bir karakter. Aslında bunu iyi bir özellik olarak görmemek gerekiyor. Karakter daha çok rahat ve umursamaz olarak anlatılabilir.

Dizide bulunduğu konum ise aslında çok eskiye dayanıyor. Cana ile Sedat arasında yeni doğan bir ilişkin yok. İkili yıllardır aşk yaşıyorlar. Cana da zengin bir iş adamının kızı. İkili arasındaki yaş farkı nedeniyle aileler ilişkilerini onaylamıyor ve sonucunda da Sedat yurt dışına gönderiliyor.

Bu süreçte Cana karakterinin de biriyle evlendiğini görüyoruz. İki aşık aileler karşı gelince ayrı düşüyor.
Cana bu süreçte iki çocuğa da sahip oluyor. Fakat Sedat geri dönünce işler yeniden değişiyor. Cana evli olmasına ve paraya ihtiyacı olmayan güçlü bir kadın olmasına rağmen, Sedat ile olan ilişkilerini devam ettiriyor.

21-04/29/camdaki-kiz-cana-kim.jpg

Her ne kadar Sedat’ın ailesi ikiliyi engellemek istese ve bunun için ellerinden geleni yapsa da başarılı olamıyorlar. Bir şekilde ikili görüşmeye devam ediyor. Zaten gazetelerde resimlerinin çıkması ve yakalanmaları da olayları büyüten etken oldu.

Hande Ataizi tarafından canlandırılan karakter Cana’nın bundan sonraki süreçte de Nalan ile Sedat arasındaki ilişkiye damga vuracağı kesin. Bakalım ilerleyen bölümleri beklemek lazım. Camdaki Kız Cana kim sorusuna şimdilik yanıt verdiğimizi düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde karakter hakkında gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin