Netflix Fatma Bayram Kimdir? Mehmet Yılmaz Ak Kim?

Netflix Fatma Bayram kim? Dizide nasıl bir rol üstleniyor? Bayram karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, daha önce hangi dizilerde yer aldı.

Netflix Fatma dizisi, sadece 6 bölüm olarak yayınlandı ama dizi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Burcu Biricik’in ortaya koyduğu üst düzey performansla beraber gündeme oturan dizinin, oyuncuları da çok merak edildi. Merak edilen isimlerin başında da Netflix Fatma Bayram karakteri geliyor. Mehmet Yılmaz Ak tarafından canlandırılan karakter, dizinin adeta göbeğinde desek yeridir. Gelin önce Netflix Fatma Bayram Kim ona bakalım sonrasında da ünlü oyuncunun nasıl bir kariyeri var ona bakalım.

Netflix Fatma Bayram Kim?

Bayram karakteri, dizideki Fatma’ya yardım eden bir isim olarak diziye başlıyor. Fakat aslı öyle değil. Fatma’nın kocası Zafer, Bayram’ın yanında işe giriyor. Pis işlerle uğraşan Bayram, Zafer’i bir maşa olarak kullanıyor ve eski ortağının vurulması olayını Zafer’in üzerine yıkıyor.

Büyük patronların pis işlerini yapan Bayram karakteri, Zafer’in ortadan kaybolmasından sonra Fatma’ya iş bularak ona yardımcı oluyormuş gibi gözüküyor. Fatma’nın onun kasasından aldığı silahla cinayet işlemesi, konunun içerisinde Bayram karakterini de çekiyor.

Dizide karakterin bir yandan Fatma’yı yönetmeye çalıştığını bir yandan ise olaylardan sıyrılmaya çalıştığını görüyoruz. Netflix Fatma Bayram kim sorusunu cevapladık ama bir detay daha verelim. Bayram’ın sonu hapis. Polis tarafından yakalanıyor. Devam sezonu gelirse işler nasıl değişir bilemeyiz.

21-04/29/netflix-fatma-bayram-kim.jpg21-04/29/netflix-fatma-bayram-kim-2.jpg

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir?

1986 doğumlu olan başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, mektepli oyunculardan. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, televizyona ilk olarak 2013 yılında adım atıyor. Ben de Özledim dizisi yaptığı ilk iş. Sonrasında ise çok kısa sürede tanınıyor ve giderek daha ünlü yapımlarda yer almaya başlıyor.

İçerde, Çukur, Ramo, Hakan Muhafız, Kurşun, Halka gibi dizilerde rol almasının yanında ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın birçok sinema filmi de bulunuyor. Anons, Peri gibi sinema filmlerinde de ünlü ismi görme şansı bulmuştuk. Fatma’dan sonra ünlü ismi nerede göreceğimizi bekleyip öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin