Netflix Fatma 2.sezon Gelecek mi? Yeni Bölüm Var mı?

Netflix Fatma 2.sezon gelecek mi? İlk sezonda 6 bölüm olarak yayınlanan gerilim dolu dizinin devam serisi yapılacak mı? İşte gelen bilgiler.

Netflix Fatma dizisi, yayınlandığı andan itibaren sosyal medyayı salladı. Dijital bir platformda yayınlanan dizilerin içerisinde en çok ses getirenlerinden biri olan yapım, o kadar çok sevildi ki devam edecek mi merak ediliyor. Netflix Fatma 2.sezon gelecek mi? Yoksa tek sezonluk bir dizi mi geldi? Gelin bu sorulara bakalım.

Netflix Fatma 2.sezon Gelecek mi?

2.sezon ya da devam projesi hakkında herhangi bir bilgi yok. Daha doğrusu yapılmış resmi bir açıklama yok. 2.sezonun gelip gelmeyeceğini belirleyen ise iki durum olacak gibi duruyor. Bunlardan birisi dizinin gördüğü ilgi. Bu zaman kadar yayınlanan Türk yapımları içerisinde en çok ses getiren dizilerden biri Fatma oldu.

Netflix yapımı için gelen yorumlar da genelde olumlu. Özellikle Burcu Biricik’in oynadığı karakter yani Fatma çok sevildi. Başarılı oyuncunun performansı da övgüler topladı. Haliyle sevilmesi ve ilgi görmesi noktasına bakacak olursak Netflix Fatma 2.sezon gelecek.

İkinci etken ise dizinin senaryosunun devam edip etmeyeceği. Diziyi izlemediyseniz bu kısmı okumayın. Çünkü dizinin sonunu söylemek durumunda kalacağız.

Son kısımda Fatma kaçacak yer bulamıyor ve karakolun çatısından kendisini aşağı bırakıyor. Şimdi karakter ölürse dizi biter. Fatma dizisinin 2.sezonu Fatma olmadan olmaz.

Karakter ilk atladığı zaman, dizi orada son bulmuş olarak düşünebilirsiniz ama değil. Fatma çatıdan arabanın üzerine düşüyor. Net bir şekilde ölmediğini görüyoruz. Hem elini hem de gözlerini oynatıyor.

Zaten orada da sezon bitiyor. Burada yapım akıllılık etmiş ve dizinin sonunu açık bırakmış. Şimdi Fatma ölmeyebilir ve 2.sezon gelebilir. Karakter ölmüş gibi gösterilip devam sezonu da gelmeyebilir.

Burada işin ucu açık bırakılmış durumda. Şu an kesin olarak Netflix Fatma 2.sezon gelecek mi belli değil. Zaten 27 Nisan’da yayınlanan bir dizi için bu kadar erken konuşmak doğru değil. Devam etme ya da etmeme şansları eşit gibi duruyor. Yeni bir gelişme olursa yine paylaşır bilgi veririz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin