Camdaki Kız Muzo Gidecek mi? Diziden Ayrıldı mı?

Camdaki Kız Muzo diziden ayrılacak mı? Yeni sezon ilk bölümde gidiş hazırlıkları yapan Muzo'nun ne olacağı belli oldu mu? İşte son gelişmelerle Camdaki Kız.

Camdaki kız yeni sezona hızlı başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda çok büyük bir değişiklik olmadı ama hikayede önemli değişiklikler yaşandı. Bir yandan Hayri karakterinin gelmesi bir yandan da Nalan’ın artık Sedat’ın evine taşınması dizinin iyice renklenmesini sağladı. Ama ilk bölümle beraber dizide sorulan asıl soru şu oldu ki Camdaki Kız Muzo gidecek mi?

Dizinin ilk bölümünün ardından bu soru sorulmaya başlanmıştı. Ünlü oyuncu Enis Arıkan’ın canlandırdığı karakter, Nalan’ın eve gelmesinin ardından toplanmaya başlamıştı bile.

Camdaki Kız Muzo Ayrılıyor mu?

Muzo karakterinin içten içe Nalan’a duyduğu aşk nedeniyle bu evlilikten sonra evde durmak istemediğini gördük. Her ne kadar Feride kızı Nalan’ı Muzo’ya emanet etmiş olsa da Muzo kardeşiyle evli olan Nalan’ı görmeye dayanamayacak gibi duruyor.

Bu nedenle karakterin yeni sezon ilk bölümde evden ayrılma hazırlıkları yaptığını ve her şeyi ayarladığını gördük.

Yurt dışına giderek bir daha dönmemek üzere Türkiye’den ayrılacağını söyleyen Muzo her ayarlamayı yaptı ama hala Camdaki Kız Muzo gidecek mi yoksa kalacak mı belli değil.

21-09/16/camdaki-kiz-muzo-gidecek-mi-3.jpg

Şu an için karakterin diziden ayrılması yönünde de bir haber ortaya çıkmadı. Yeni bölüm bugün yayınlanıyor. Yeni bölüm için gelen fragmana baktığımız zaman da Camdaki Kız Muzo karakterinin yine evden ayrılma hazırlıklarına devam ettiğini görüyoruz.

Konu hakkında bir açıklamada da bulunmayan Enis Arıkan, en ufak bir tüyo dahi vermiş değil. Yakın zamanda detaylar belli olacak diye umuyoruz. Özellikle bugün yayınlanacak olan yeni sezon 2.bölümüne dikkat etmek lazım.

Öyle ki yeni sezon ikinci bölümünde Muzo gidecek mi kalacak mı netlik kazanacaktır. Bölümden sonra bu konuda da bilgilerimizi paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin