Can Bonomo'dan şaşırtan 'aşk' açıklaması!

Sanatçı Can Bonomo, Ceyda Düvenci'nin programında samimi açıklamalarda bulundu. Bonomo, oğluna çok aşık olduğunu söyledi.

Berfin Sengil
28 Şubat 2024 - 11:39
Magazin

Can Bonomo, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler'de Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu.

'Bu Kadar Aşık Olacağımı Tahmin Etmezdim'

Ailesinden oğlu Roman'a kadar özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Can Bonomo, "Oğlum inanılmaz bir şey. Hiç beklediğim bir şey olmadı. Bir evladım olursa onu çok severim, koruyup kollarım, ona örnek olmaya çalışırım diyordum; bu kadar aşık olacağımı, durmadan onun yanında olmak isteyeceğimi tahmin etmezdim" ifadelerini kullandı.

Babasıyla 30 yaşına geldinde arkadaş gibi olduklarını kaydeden Bonomo, "Bizim jenerasyonumuzda var galiba böyle bir şey. Varlıklı bir ailede, 2 katlı evde büyüseydim babama 'siz' bile derdim. Hiç görüşmedik, hep çalışıyordu. Şimdi şahane bir ilişkimiz var" diye konuştu.

Can Bonomo, oyuncu eşi Öykü Karayel'e aşkını da, "Eşim çok güzel" sözleriyle bir kez daha dile getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin