Aşkı en tutkulu yaşayan dizi çifti belli oldu

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi tarafından düzenlenen ankette 'Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti' belli oldu. Esaret dizisindeki Mahassine Merabet ve Cenk Torun anketin birincisi oldu. Esaret hangi günler yayınlanıyor? Esaret'in konusu ne? Esaret'in oyuncuları kimler? Esaret son bölümde neler yaşandı?

Berfin Sengil
28 Şubat 2024 - 11:29
Gündem

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi olan, topluluk platformu Kızlar Soruyor, günlük dizilerle ilgili hazırladığı ankette topluluğuna ‘Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti Hangisi’ diye sordu. Toplamda 514 bin 631 oy ile son ana kadar iki dizi arasında çekişmeyle giden anketin kazananı ‘Aşkı En Tutkulu Yaşayan Çift’ seçildi.

Kanal7'de yayınlanan üç günlük dizide “Aşkı En Tutkulu Yaşayan Çift" hangisi diye sorduk ve anketten zaferle çıkan Cenk Torun ve Mahassine Merabet’in başrolünde olduğu Esaret dizisi birinci seçildi. Oyların yüzde 50'sini alarak izleyiciye aşkı tutkuyla yaşayan çift olduklarını kanıtlayan Mahassine Merabet ve Cenk Torun oldu.

Oyların yüzde 49'unu alarak yarışmanın ikinci gelen çifti ise kan davası yüzünden yaptıkları zorunlu evliliklerinin, zaman içinde gerçek bir aşka dönüştüğünü anlatan Kan Çiçekleri dizisinin başrol oyuncuları Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş çifti oldu. Geçen yılın en'leri anketinde yılın en iyi dizisi seçilen Kan Çiçekleri, ayrıca Yağmur Yüksele 'En İyi Çıkış Yapan Oyuncu' ödülünü kazandırmıştı.

3. Sırada ise yüzde 1 oyla hikayesi zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar ile dolu olan Rüzgarlı Tepe dizisinin kördüğüm aşıkları Cemre Arda ve Gökberk Yıldırım yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin