Can Yaman askere gidiyor! Erkenci Kuş'a ne olacak?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'un yıldızı Can Yaman askere gidiyor.

Merve Mutlu
05 Temmuz 2019 - 11:32
Magazin

Star TV'nin en sevilen dizilerinden biri olan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'ta, Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Can Yaman askere gidiyor. 

19-07/05/can-yaman-askere-1562314457.jpg

Kendi sezonunun ardından yaz sezonunda da ekranlarda olan diziden yeni gelişmeler geldi. Ocak ayında bedelli yasasından faydalanarak askerlik yapacağını açıklayan Can Yaman, dizinin finalini bekliyor.

Önce yayın günü değiştirilen ve Cumartesi akşamları yerine, tıpkı ilk başladığı zamanlar gibi Salı akşamları yayınlanan dizi hakkında, Ocak ayına kadar aralıksız devam kararı alınmış, Can Yaman da Ocak ayında askere gideceğini açıklamıştı.

19-07/05/erkenci-k.png

Dizilerin erkek başrol oyuncuları bu yazı art arda askere giderek değerlendirdiler. Akın Akınözü, Ulaş Tuna Astepe, Görkem Sevindik, Tolga Sarıtaş, Alperen Duymaz, Uğur Uzunel ve Aras Bulut İynemli bedelli askerlik hakkından yararlanan ünlülerden oldu. 

Erkenci Kuş'a ne olacak?

19-07/05/erkenci-kus.jpg

Dizinin başrol oyuncusunun askere gidecek olması, izleyenlerin kafasını karıştırdı. Dizinin yine kısa da olsa ara vereceği düşünülürken, Can Yaman'ın finali beklediği öğrenildi. Yani genç oyuncu Ocak ayına kadar ekranlarda olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin