Onur Tuna Yasak Elma'dan sonra hangi dizide rol alacak?

Sevilen oyuncu Onur Tuna'nın yeni dizisi şimdiden büyük bir merakla araştırılıyor... Onur Tuna hangi dizide rol alacak?

Nurşah
05 Temmuz 2019 - 11:51
Gündem

İki sezon boyunca Yasak Elma dizisinde Alihan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Onur Tuna sezon sonunda sevilen diziden ayrılmıştı! Başarılı oyuncunun hayranları, Onur Tuna'yı yeni sezonda da yeni bir dizide görmek istiyorlar... Onur Tuna hangi dizide rol alacak?

19-07/05/onur-tuna-yeni-dizi.jpg

Onur Tuna'nın yeni dizisi belli oldu mu?

Yasak Elma'da partneri Sevda Erginci ile mükemmel bir uyum yakalayan Onur Tuna, sezon sonunda dizinin hikayesi gereği ekipten ayrılmıştı... Önümüzdeki günlerde Ağır Romantik isimli sinema filmi ile izleyici karşısına çıkacak olan sevilen oyuncunun yeni sezonda bir dizide rol alıp almayacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı...

19-07/05/onur-tuna-mucize-doktor-teklif.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; başarılı isme Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve başrolünde Taner Ölmez'in yer alacağı Mucize Doktor adlı diziden teklif gitti. Özellikle Yasak Elma dizisindeki ZeyAl hayranlarını sevindirecek bu haberin ardından Onur Tuna'nın bu tekline verdiği cevap hala merak konusu... Başarılı oyuncu hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin