Sarp Levendoğlu'nun Savaşçı'dan sonraki yeni dizisi belli oldu!

Ekranların sevilen ismi Sarp Levendoğlu yeni bir proje ile ekrana dönüyor.

Merve Mutlu
05 Temmuz 2019 - 11:51
Magazin

Son olarak Fox ekranlarında yayınlanan Savaşçı adlı dizide Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakteri ile karşımıza çıkan, ekranların sevilen ismi Sarp Levendoğlu, yeni bir dizi projesi ile yeniden ekranlara dönüyor.

19-07/05/sarp-levendoglu.jpg

Başarılı oyunculuk performansı ve yakışıklılığıyla ekranların sevilen isimlerinden biri olan Levendoğlu, Gecce'nin iddiasına göre: Star TV ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri Muğla'da yapılacak olan Sefirin Kızı adlı dizi projesinde yer alarak yeniden sevenlerinin karşısına çıkacak.

19-07/05/sefirin-kizi.jpg

Kadın başrol oyuncusunun arayışının hâlâ devam ettiği proje için Levendoğlu'na giden teklif de, genç oyuncunun sevenlerini oldukça mutlu etti.

Sarp Levendoğlu kimdir?

19-07/05/sarp-l.jpg

1987 doğlum olan oyuncu, oyunculuğa altı yaşında başladı. İstanbul Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı okudu ve Kültür Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. "O Şimdi Asker" adlı sinema filmi ve Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak "Emret Komutanım Şah Mat" adlı sinema filminde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin