Claws 3. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

TNT'nin eğlenceli yaz dönemi dizisi Claws'ın yeni bölümünde neler olacak? Claws 3. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

TNT'nin yaz dönemi dizisi "Claws" geçtiğimiz hafta sonu "Boy, Bye" isimli sezonun dördüncü bölümüyle ekranlardaydı. Bu hafta yayınlanacak bölümde dikkat çeken noktalardan birisi dizinin başrol oyuncusu Niecy Nash'in ilk yönetmenlik deneyimini bu bölümle yaşıyor olması.

CLAWS 3. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güney Florida'daki bir manikür - pedikür salonunda çalışan ve hepsi birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip, sırlarla dolu beş kadının başından geçen olaylara, iniş ve çıkışlarına odaklanan hikayeye sahip Claws'ın son bölümünde Desna, Mac ve Melba'nın sevdiği birine korkunç bir şey yaptığını öğrenir. Ve onu kurtarmak için ne kadar istekli olduğunun farkına varır.

19-07/05/claws-3x05-foto2.jpg

CLAWS 3. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi; Sam Forman'ın senaryosunu kaleme alıp, Sheree Folkson'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 0.81 milyon izleyici rakamlarını elde edip geçen haftaya göre yükseliş gösterip tekrar toparlandı.

Dizinin üçüncü sezonu 10 bölümden oluşuyor.

CLAWS 3. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Claws; Darrin Dortch'un senaryosunu kaleme alıp, Niecy Nash'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Zaddy Was a Rolling Stone" ile 07 Temmuz 2019 Pazar akşamı TNT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/05/claws-3x05-foto1.jpg

CLAWS 3. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Geçmişlerinden beklenmedik bir akrabanın ortaya çıkışı Desna (Niecy Nash) ve Dean'in (Harold Perrineau) dünyalarının farklı yöne dönüşüne neden olur.

Lovestone'lar ayaklarının altında çok fazla dolandığını düşündükleri Desna'ya misilleme yaparlarken işler beklenmedik bir noktaya gider.

"Claws" (TNT) 3. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin