Netflix'in yeni Türkiye dizisi Love 101'in setinde olay çıktı!

Türkiye yapımı yeni Netflix projesinin setinde olay çıktı.

Merve Mutlu
05 Temmuz 2019 - 10:44
Magazin

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, Türkiye'de oldukça rağbet gören bir seçenek oldu. Hakan: Muhafız dizisi ile ilk kez Netflix için içerik üreten yapımcılar, ardından da Beren Saat'in başrolde olacağı Atiye dizisi için kolları sıvamıştı. Sıradaki yeni dijital içerik de başarılı ve genç isimleri kadrosunda buluşturan Love 101 oldu.

19-07/05/love-101.jpg

Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun adının kesinleştiği yeni Netflix dizisinden bu kez kötü bir haber geldi. televizyongazetesi'nin haberine göre: Mert Yazıcıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Afra Saraçoğlu ile telefonda konuşurken, bir hayli büyük tartışma yaşadı.

19-07/05/afra-ce-mert.jpg

Yaşanan bu durum sette büyük bir gerginliğe neden oldu. Akşam gazetesinin haberine göre: Yaşanan bu gerilimin ardından telefonu kapatan Yazıcıoğlu, öfkesine hakim olamadı ve elindeki bardağı fırlattı. Set çalışanları ve diğer oyuncuların şaşkın bakışlarını üzerine çeken ve sinir krizi geçiren oyuncu, çekimlere bir süre ara verilmesine neden oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin