Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Amazon Prime'dan geliyor!

İçerik dağıtıcılarından biri olan Amazon Prime Türkiye'de de iş başında!

Merve Mutlu
05 Temmuz 2019 - 10:28
Magazin

Son olarak, 5 sezon boyunca ekranlarda olan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde, Ertuğrul Gazi karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, dijital içerik platformu Amazon Prime'ın dizi projesi ile yeniden setlere dönüyor. 

19-07/05/engin-altan.png

Dijital içerik akımlarının tüm dünyaya yayılması ile Türkiye de bu dijitalleşmeden nasibini aldı. Netflix ile yükselen bu akımın ardından Amazon Prime da atılımlar yapmaya başladı. Bu yıl Türkiye'de çeşitli projeler için anlaşmalar yapmaya hazırlanan Amazon Prime, Türkiye pazarına girerken ekranların başarılı ismi Engin Altan Düzyatan'ın başrolde olacağı bir proje seçiyor.

Engin Altan Düzyatan Amazon Prime ile anlaştı! 

19-07/05/prime.png

Uzun süren görüşmeler sonucunda, 13 bölümlük bir dizi anlaşması Amazon Prime ile Engin Altan Düzyatan arasında yapıldı. Adolftay'in bu haberine göre: 2020 yılında bu proje ile Türkiye pazarına giriş yapacak. Ancak nasıl bir dizide ve nasıl bir karakterle karşımıza çıkacağı henüz belli değil. 

Dram ve aksiyon türlerine ağırlık verecek olan Amazon Prime'ın, birkaç isimle daha anlaşmaya vardığı da söylentiler arasında..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin