Queer as Folk dizisinin bu kez Fransız uyarlaması geliyor!

İngiliz ve Amerikan versiyonlarıyla ses getiren, hikayesi üç eşcinsel karakteri merkezine alan Queer as Folk bu dizisi bu kez Fransız televizyonu için uyarlanıyor. Queer as Folk dizisi ile ilgili ilk detaylar...

Onur ayı sona erdi ancak özellikle LGBTQ + topluluğu için iyi haberler gelmeye devam ediyor. 20. yılını kutlayan ikonik İngiliz dizisi "Queer as Folk" bu kez Fransa televizyonu için yeni bir uyarlamayla gündemde!

QUEER AS FOLK İÇİN BİR UYARLAMA HABERİ DAHA!

Nicola Shindler yapımcılığında Russell T. Davies tarafından yaratılan orijinal Queer as Folk'un hikayesi; Manchester'da yaşayan bir grup eşcinsel arkadaşın hayatı etrafında dönerken; karakterlerin aşk, seks ve dostluk ilişkilerine odaklanıyor. 1999'da sekiz bölümden oluşan ilk sezonuyla ekranlara gelmeye başlayan dizi, 2000 yılı içinde iki bölümlük final sezonuyla izleyiciyle buluşmuştu.

Dizinin 2000 yılında başlayan Amerikan versiyonu ise Showtime kanalı ile Kanada'nın Showcase kanalında beş sezon boyunca yayınlanmıştı.

19-07/04/queer-as-folk-izle.jpg

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru gelen haberle Bravo'nun, Channel 4'da yayınlanan orjinal diziye dayanan bir yeniden çevrim projesinin çalışmalarına başladığını da öğrenmiştik.

YENİ "QUEER AS FOLK"UN KONUSU NE OLACAK?

Gelelim gündemdeki yeni uyarlamanın detaylarına... Queer As Folk'un Fransa'daki uyarlaması, 2019'da Fransız ve eşcinsel olmanın modern bir keşfi olacak.

Projenin yapımcılarından Charpentier konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Yeni dizi, Channel 4'te yayınlanan orijinal dizinin karakter, entrika ve aşk maceralarının birebir uyarlaması şeklinde olmayacak. Bununla birlikte, hikaye Queer As Folk dünyasında cereyen edecek ve Russell T. Davies'in güçlü ve eşsiz insani tarzını sürdürerek ve onurlandırarak orijinal dizinin konuyla ilgili derin atmosferini miras alacak" derken hikayenin toplumun hem erkek hem de kadın kesimini tüm çeşitlilikleri ile sunacağını belirtti.

Orijinal dizinin arkasındaki isimler Shindler ve Davies ise projeye verdikleri desteği "Günümüz Fransa'sına adapte edilmiş dizimizin ruhunu yansıtacak muhteşem yeni bir dizi oluşturma konusunda yaratıcı ekibe tamamen güveniyoruz. Görmek için sabırsızlanıyoruz" sözleriyle ifade ettiler.

"Queer As Folk" (1999) Channel 4 fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin