Can Yaman Erkenci Kuş paylaşımı ile merak uyandırdı!

Erkenci Kuş dizisinin dünya çapında bir hayran kitlesine sahip olan başrol oyuncusu Can Yaman paylaşımı ile merak uyandırdı!

Nurşah
25 Nisan 2019 - 11:10
Gündem

Star Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Erkenci Kuş, eğlence dolu yeni bölümleri ile her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevilen romantik komedi dizisinin ekrana gelecek olan 40. bölümünde izleyicileri bir sürpriz beklediği, başrol oyuncusu Can Yaman tarafından Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı!

19-04/25/erkenci-kus-40-bolum.jpg

Erkenci Kuş'tan 40. bölüm sürprizi!

Önümüzdeki ay pek çok dizi sezon finali yaparak ekran maceralarına kısa bir ara verirken, Star Tv'nin bu sevilen dizisi yaz ayları boyunca da ekranlarda olmaya devam edecek. Erkenci Kuş önümüzdeki cumartesi akşamı ise 39. bölümü ile izleyicisi ile olacak. Can ile Sanem'in düğün hazırlıklarının başladığı eğlence dolu bu bölümler izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak. Ekrana gelecek olan 40. bölüm ise büyük bir sürprize gebe gibi görünüyor.

19-04/25/can-yaman-erkenci-kus-paylasim.jpg

Bu durum, dizide Can Divit karakterini canlandıran başarılı oyuncu Can Yaman tarafından şu sözlerle paylaşıldı:

40. bölüm öncesi bir takım şeylerin sürprizi bozulmasın diye foto isteklerini geri çevirmek durumundayız, kusurumuza bakmayın.. Keşke siz de gizli gizli çekmeseniz...

Oyuncu kadrosunda Can Yaman, Demet Özdemir, Birand Tunca gibi sevilen isimlerin yer aldığı Gold Film imzası yaşıyan Erkenci Kuş dizisi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin