Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun Benim Tatlı Yalanım dizisinin kadrosuna 4 yeni oyuncu katıldı!

Star tv ekranlarının yeni yazlık dizisi Benim Tatlı Yalanım dizisinin kadrosuna dört yeni oyuncu dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
25 Nisan 2019 - 11:31
Yeni Bölüm

İstanbullu Gelin dizisinin de yapımcısı olan O3 Medya'nın yaz sezonu için hazırladığı ve Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı'yı başrol için buluşturduğu Benim Tatlı Yalanım adlı dizinin çalışmaları devam ediyor.

19-04/25/benim-tatli-yalanim.png

Benim Tatlı Yalanım oyuncuları belli oluyor!

Eşi tarafından ansızın terk edilince 6 yaşındaki Kayra adındaki kızına hem annelik, hem de babalık yapmak zorunda kalan ve ünlü bir gözlük firmasının sahibi olan Nejat'ın (Furkan Palalı) renkli hikayesine tesadüfen dahil olan Suna'nın (Aslı Bekiroğlu) dengeleri değiştirmesini konu alacak olan diziye 4 yeni oyuncu dahil oldu. 

Ahmet Saraçoğlu, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen ve Ali Yoğurtçuoğlu'nun da dahil olduğu dizinin yönetmen koltuğuna Barış Erçetin oturacak. Senaristliğini de Pınar Ordu'nun üstlendiği dizinin kadrosuna son olarak Cem Zeynel Kılıç ile Aslı İnandık'ın dahil olduğu açıklanmıştı. 

19-04/25/palali.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin