Can Yaman ve Özge Gürel'in yeni dizisi Bay Yanlış nerede çekiliyor?

Fox ekranlarının yeni dizisi Bay Yanlış büyük bir merak uyandırdı.

Merve Mutlu
26 Haziran 2020 - 10:47
Gündem

Bsşrollerinde; doğru erkeği arayan Ezgi karakteri ile Özgecan Gürel ile zengin olmasına rağmen salaş bir hayat yaşayan ve Ezgi'ye aşk hakkında akıl hocalığı yapmayı kabul eden Özgür karakteri ile de Can Yaman'ın yer aldığı ve bu akşam Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Bay Yanlış dizisi büyük merak uyandırıyor. 

 20-06/26/bay-yanlis-ozgur-kimdir-1593168560.jpg

Dizinin ilk bölümünde: Ezgi, bir süredir beraber olduğu ve aynı evde yaşadığı Şenol'a sürpriz bir doğum günü partisi hazırlar ancak parti günü aldatıldığını öğrenir. İşinden de olan Ezgi kendisine yeni bir ev aramaya başlar ve hayatı için yeni kararlar alır. O kararlardan biri de yanlış erkeklerden uzak durarak bay doğruyu bulmaktır. Yeni komşusu olan Özgür ise tam bir bay yanlıştır ve Ezgi'nin isteği üzerine kendisine ilişkiler üzerine akıl vermeye başlar.

Bay Yanlış dizisi nerede çekiliyor?

20-06/26/bay-yanlis-nerede-cekiliuo.jpg

Bir yaz dizisi olan Bay Yanlış'ın çekimleri öğrenildiğine göre Bodrum'da başladı ve İstanbul'da devam ediyor. Bundan sonraki bölümlerin de İstanbul'da devam etmesi planlanıyor ancak semte dair bilgi henüz paylaşılmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin