Kanal D, Can Yaman ve Özge Gürelli Bay Yanlış dizisi için Gold Yapım'a dava açtı!

Fox ekranlarının merakla beklenen dizisi davalık oldu.

Merve Mutlu
26 Haziran 2020 - 10:11
Gündem

Başrollerinde; gerçek aşkı ve bay doğruyu arayan Ezgi karakteri ile Özge Gürel ile zengin olmasına rağmen salaş bir hayat süren ve Ezgi'ye aşk tavsiyeleri veren Özgür karakteri ile Can Yaman'ın yer aldığı, Fox ekranlarının merakla beklenen dizisi Bay Yanlış için geri sayım başladı. Hayran kitlesi tarafından merakla beklenen dizi, Kanal D tarafından davalık oldu.

20-06/26/bay-yanlis-dizisi.jpg

Romantik komedi türündeki dizinin yapımcısı Gold Film, dizi için ilk olarak Kanal D ile anlaşmak üzere masaya oturmuştu. Senaryodan oyuncu seçimine kadar birçok konuda birçok detayda kanal yönetimi ve yapım şirketi birlikte karar almıştı. İmza aşamasına gelindiğinde ise Kanal D yönetimi, Bay Yanlış dizisinin Fox'a satıldığını öğrendi. Dizinin detayları üzerinde çalışmış olan Kanal D ise bu konuda net davrandı ve Gold Film'e dava açtı. Yapım aşamasında aralarında hiçbir yasal sözleşme olmayan iki tarafın dava sonucu merakla bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin