Merve Mutlu
25 Haziran 2020 - 15:27
Gündem

En son, Cansu Dere ile başrolde oynadığı Ferhat ile Şirin dizisinde Ferhat karakteri ile karşımıza çıkan ve dizinin erken final yapması ile ekranlara veda eden Tolga Sarıtaş, Arıza dizisi ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni dizi Arıza'nın oyuncu kadrosu için hazırlıklar devam ediyor. 

20-06/25/ariza-dizisi.jpg

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği ve oyuncu kadrosunda başroldeki Ayça Ayşin Turan ile Tolga Sarıtaş'ın yanı sıra; Yeşim Salkım, Ayça Erturan, Ahmet Mümtaz Taylan, Arif Pişkin, Levent Can ve Dilara Aksüyek gibi isimlerin debir araya geleceği dizinin hazırlıkları devam ediyor. Eylül ayında Show Tv ekranlarında olması planlanan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Cavit Çetin Güner, Tolga Sarıtaş'ın başrolde olacağı Arıza dizisinin kadrosunda! 

20-06/25/cavit-cetin-guner.jpg

Ozan Aksungur'un kaleme aldığı diziye son olarak Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Salınmış, Yağızcan Konyalı ve Cankat Aydos gibi isimler katılmıştı. Diziye son katılan isim de en son Yasak Elma dizisinde izlediğimiz Cavit Çetin Güner oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin