Zalim İstanbul'un oyuncuları Bahar Şahin ve Ozan Dolunay sevgili mi?

Sevilen iki oyuncu hakkında aşk iddiaları ortaya atıldı.

Merve Mutlu
25 Haziran 2020 - 14:27
Magazin

Geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan son bölümü ile ekran macerasını noktalayan Kanal D'nin sevilen dizi projesi Zalim İstanbul, ardında birçok gözü yaşlı izleyici ve anı bıraktı. Ancak son günlerde magazin dünyası bu diziyi, rol arkadaşlığı yapan iki oyuncunun aşk iddiaları ile gündeme getirmeye başladı. Ozan Dolunay ve Bahar Şahin sevgili mi? sorusu akılları karıştırırken, duruma son noktayı Dolunay koydu. 

20-06/25/bahr-ve-ozan.jpg

Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin ve aynı dizide Cenk karakterini canlandıran Ozan Dolunay hakkında aralarında aşk olduğu ve öpüşürken görüntülendiklerine dair iddialar gündeme geldi. Haber sitelerinde, "Sahil kenarındaki restoranda karşılık yemek yiyen ikili, çevredekilere aldırış etmeden öpüştü. İkili, mekanda üç saat oturduktan sonra taksiyle ayrıldı." sözleri ile anılan ikiliden Dolunay, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

20-06/25/ozan-dolunay.png

"Bugünkü haberlere gülüp geçiyorum sadece. Bahar Şahin uzun zamandır tanıdığım, birlikte çalıştığım ve birçok kez dışarıda yemek yediğim bir arkadaşım. Keşke normal bir selamlaşmayı, farklı yansıtmak için uzaktan fotoğraf açısı yakalamaya çalışmak yerine yanımıza yaklaşıp bir merhaba deseydiniz, bize bir sorsaydınız. Neyse sağlık olsun, ilk değil son da olmayacak nasıl olsa."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin