İstanbullu Gelin'in sevilen ismi Özcan Deniz yeni dizisi "Seni Çok Bekledim" ile geliyor!

Ekranların sevilen ismi Özcan Deniz yeni dizi projesi ile dönüyor.

Merve Mutlu
25 Haziran 2020 - 14:02
Gündem

En son, başrolü Aslı Enver ile paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde kamera karşısına geçen ve yayınlanan her dizisi büyük bir izleyici kitlesi yakalayan oyuncu Özcan Deniz yeni bir dizi ile sevenlerine kavuşmaya hazırlanıyor. 

20-06/25/seni-cok-bekledim.jpg

Ekranların sevilen ismi Özcan Deniz, Kral adında bir dizi ile kamera karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Deniz'in dayısının hikayesinin anlatılacağı ve 1970'lerde geçecek olan dizi atv'de yayınlanacaktı ancak kanal bir dönem dizisi olmasını istemedi ve proje ertelendi. Projenin tamamen iptal olmasının ardından da Deniz, gelen senaryoları okumaya başladı. 

Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim dizisi ile geliyor!

20-06/25/zcan-deniz.png

Başarılı oyuncu Özcan Deniz, proje tasarımını kendisinin üstlendiği, yapımcılığını da Skala Medya'nın yapacağı ve Star TV'de yayınlanacak olan yeni sezon dizisi Seni Çok Bekledim ile anlaştı. Dizinin konusu ve türü ise henüz belirsizliğini koruyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin