Fox'un sevilen dizisi Baraj çekimlere başlıyor!

Ekranların sevilen dizisi yeniden setlere dönüyor.

Merve Mutlu
25 Haziran 2020 - 12:37
Gündem

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük'ün yer aldığı, 1977 yapımı Baraj adlı filmden, Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ile Fatih Aksoy tarafından yapımcılığı üstlenilerek hazırlanan Fox dizisi Baraj'ın çekimlerinin yeniden başlayacağı öğrenildi. 

20-06/25/baraj.png

Yaralı bir yüze sahip olan Nazım ustanın, sosyal medyada tanışıp konuşmaya başladığı ve aşık olduğu güzeller güzeli Nehir'in karşısına çıkmaktan korkması ve buluşma günü geldiğinde, gönül işlerinde usta olan ama sorumsuzluğu ve işe yaramazlığı ile bilinen Tarık'ı kendisiymiş gibi göstermesi ile karambole giren bir aşk hikayesinin anlatıldığı Baraj dizisi, yayınlanan 2 bölümünün ardından koronavirüs salgını nedeniyle setlerin durmasının ardından sezon finaline girmek zorunda kalmıştı. 

Medyapım tarafından hazırlanan Baraj dizisinin, yapım şirketinin diğer dizileri gibi Temmuz ayının ikinci haftası sete çıkacağı öğrenildi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin