Merve Mutlu
25 Haziran 2020 - 10:45
Gündem

Başrolünde Burcu Biricik'in yer alacağı yeni bir Netflix dizisinin hazırlıkları başladı. En son, Star TV'de yayınlanan Kuzgun dizisinde başrolde yer alan Biricik, yeni dizinin de başrolünü kaptı. 

20-06/25/burcu-biricik-kimdir.jpg

Netflix'in yeni dizisi Fatma için ilk olarak, güzel ve başarılı oyuncu Cansu Dere'nin adı geçiyordu. En son Ferhat ile Şirin dizisinde rol alan ve dizinin erken final yapması ile kısa sürede ekranlara veda eden Cansu Dere ile anlaşılamaması üzerine teklif Burcu Biricik'e gitti ve güzel oyuncu teklifi kabul etti. 

Burcu Biricik'in yeni dizisi Fatma'nın konusu nedir?

20-06/25/fatma-dizisinin-konusu-nedir.jpg

Gelen bilgilere göre: Netflix Türkiye'nin ilk seri katil hikayesinin anlatılacağı Fatma dizisinde Biricik bir hizmetçiyi canlandıracak. Sıradan bir hizmetçi olan Fatma'nın kocası Zafer hapisten çıktıktan sonra ortadan kaybolacak. Kocasını aramaya koyulan Fatma ise bu sırada hiç beklenmeyen bir cinayet işleyecek... 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin