Can Yaman'ın libido söylemi Gülse Birsel'in dizisinde!

Sevilen dizi Jet Sosyete'den "libido" çıkarması geldi.

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 13:35
Magazin

BKM Yapım tarafından hazırlanan ve Gülse Birsel imzası taşıyan komedi dizisi Jet Sosyete'nin son bölümünde, Can Yaman'a gönderme yapılan libido sahnesi büyük dikkat çekti. 

19-12/16/gulse-birsel-1576492407.png

Oyuncu Can Yaman, Cengiz Semercioğlu ile yaptığı röportajda yaptığı açıklamaları ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Eski dizisindeki partneri olan Selen Soyder'i kast ederek Mesela 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk." sözlerini kullanması, herkesin tepkisine neden olurken, bu tepkilerden biri de Jet Sosyete'den geldi.

"Herkes bilir ki bir dizinin tutma formüşü tarafların libidolu olmasıdır."

19-12/16/jet-sosyete.png

"Gizem hanım esprimi hoşgörün de oynadığınız diziye 3. bölümde kaldırtan da sizsiniz" sözlerine bozulan Gizem'in, "Başroldeki çocuğun libidosu yoktu ben ne yapabilirim Talip? Mehmet Baygın libidosuz biri arkadaşlar. Herkes bilir ki bir dizinin tutma formülü nedir? Tarafların libidolu olması. Bunu bizim sektörde herkes bilir." sözleri ile karşılık vermesi izleyenleri güldürdü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin