Batwoman yeni bölüm neden yok? Batwoman 1. sezon 10. bölüm ne zaman?

Süper kahraman dizisi Batwoman araya girdi. Batwoman'ın 1. sezon 10. bölümü ne zaman yayınlanacak?

The CW kanalının sayısız süper kahraman dizileri arasına bu sezon katılan "Batwoman" son olarak Arrowverse'in dördüncü crossover'ı niteliğini taşıyan "Crisis on Infinite Earths: Part Two" ile ekranlara geldi ve sezon ortası arasına girdi.

BATWOMAN SON BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow ve Legends of Tomorrow karakterlerini bir araya getiren geleneksel crossover bölümlerinin ikincisine ev sahipliği yapan Batwoman bu nedenle kendi hikayesinden farklı bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Bölümde grup, evreni kurtarmaya yardımcı olması için Ray'in buluşunu kullanır. The Monitor; Iris, Clark ve Lois'i gizemli bir Krypton'luyu aramak için gönderir. Bu arada Kate ve Kara ise Bruce Wayne'i bulmak üzere yola koyulurlar.

19-12/16/batwoman-1-sezon-9-bolumu.jpg

Batwoman'ın kendi hikayesinin yayınlandığı son bölümünde ise Alice ve Mouse şimdiye kadarki en kötü amaçlı planlarını oluştururken; Kate ve Alice kız kardeş/düşman oyununa devam etmişlerdi. Mary, Kate'i Catherine'in onurlandırıldığı ve istenmeyen sonuçlara sahne olacak özel bir etkinliğe davet ederken Jacob ise Kate'in aklını karıştıran bir karar vermişti.

19-12/16/batwoman-1x08-foto4.jpg

BATWOMAN 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Laura Belsey'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 1.70 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Batwoman'ın ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

BATWOMAN 1. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sezon ortası finalini gerçekleştirip araya giren Batwoman sezonun 10. bölümü ile 19 Ocak 2020 Pazar akşamı The CW ekranlarına geri dönecek.

"Batwoman" (The CW) 1. sezon 9. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin