Sevda Erginci'den Sevgili Geçmiş dizisine duygusal veda..

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş final yaptı.

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 11:06
Magazin

Süreç Film tarafından Star TV ekranları için hazırlanan ve Funda Alp'in senaryosunu kaleme aldığı Sevgili Geçmiş Cuma akşamı yayınlanan 8. bölümü ile final yaptı. 

19-12/16/sevgili-gecmis-final.jpg

Birbirinden habersiz 3 kardeşin, aldıkları gizemli mektuplar sayesinde birbirlerinden haberdar olmalarını, işledikleri ortak suçu ve yaşam mücadelelerini konu alan Sevgili Geçmiş, oldukça duygusal bir veda sahnesi ile ekranlardan ayrıldı. 

Sevgili Geçmiş final sahnesinde izleyenleri gözyaşlarına boğdu!

19-12/16/veda-sahnesi.png

Dizide Tekin karakteri tarafından şiddete maruz kalan karakterin, öldürülmemek için kardeşleriyle birlikte insan öldürmesinin ardından hep vicdan azabı çektikleri, yaşamları için verdikleri savaştan galip gelmenin buruk sevinci yer alırken, o sahnede çok yakın zamanda öldürülen Emine Bulut ve Ceren Özdemir de şu sözlerle anıldı: "Azra, Deren ve ben. Hayatının baharında 3 genç kadındık biz. Umutlarımız, hayallerimiz vardı. Emine, Ceren ve daha niceleri gibi. O gece Tekin'i öldürmeseydik, biz ölecektik. Üçümüz de aşkı tadamamadan, gerçek sevgi nedir bilemeden, yok olup gidecektik.  O yüzden ne yalan söyleyeyim. Hayatta kalmış olmanın saklayamadığım haklı bir sevinci var içimde.  Ama şimdi yaptığımızla yüzleşme vakti. "

Sevda Erginci'den duygusal veda... 

19-12/16/sevda-erginci.png

"Başarının içinin boşaldığı şu günlerde bu cümleleri söyleyebilmiş olmaktan, biz de burdayız, yanınızdayız diyebilmiş olmaktan gurur duyuyorum. Bunları söylememe izin veren, benimle aynı hassasiyeti paylaşan @osman_kaya , @alihoneyer , @akintpz @ali_akturk_1903 ve diğer bütün ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Dün akşam bir sürü insana hatırlattığımız his benim başarıdan anladığım.. 8 bölümde üzerimize düşeni yaptığımıza, derdimizi anlattığımıza inanıyorum. İzleyen, anlayan herkese teşekkürler."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin