Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan Özçivit sosyal medyada ilgi çekti!

İki başarılı oyuncunun evliliğinden sonra şimdi de çocukları gündem oldu.

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 10:56
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Fahriye Evcen ile yakışıklı ve aranan oyuncu Burak Özçivit, 2017 yılının Haziran ayında ilişkilerini evlilikle taçlandırmış ve bu evlilik magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Herkesin imrenerek baktığı bu çift 8 ay önce de oğulları Karan Özçivit'i kucaklarına aldı. 

19-12/16/fahriye-ve-burak.png

Oğullarına Karan adını veren ve uzun süre fotoğrafını dahi paylaşmayan çift nihayet oğullarını gösterdi. Oğulları Karan Özçivit ile birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Fahriye Evcen Özçivit, magazin dünyasının çok konuşulanları arasına girdi. 8 aylık olan minik Karan'ın fotoğrafı 2 milyonun üzerinde beğeni alırken, sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi.

19-12/16/fahriye-evccen.jpg

Sosyal medyanın genel olarak, "Bebek dediğin tatlı olur bu bildiğin yakışıklı doğmuş" ve "Anne baba geni sağlam olunca direkt star bebek doğmuş." diyerek övgülerde bulunduğu Karan bebek en çok konuşulanlar arasına girdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin