Reef Break 2. sezon olacak mı? ABC kanalı kararını duyurdu!

Poppy Montgomery'nin başrolünde yer aldığı bol entrikalı ada dizisi Reef Break'in geleceği belli oldu. Yayıncı kanal ABC diziyi iptal ettiğini duyurdu. Detaylar...

Başrolünde Unforgettable ve Without a Trace dizilerinin yıldız ismi Poppy Montgomery'nin yer aldığı "Reef Break"in geleceği netleşti.

REEF BREAK RESMEN İPTAL!

20 Haziran - 13 Eylül 2019 tarihleri arasında 13 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen Reef Break'in iptal edildiği duyuruldu! Buna göre yapımın ikinci sezonu olmayacak.

Kanal, böylelikle Grand Hotel'in ardından bir diğer yaz dönemi dizisini de iptal etmiş oldu. Her iki dizi ekran serüveni boyunca vasat izlenme oranlarıyla oyun şovları ve reality programlarının gerisinde kalmıştı.

Reef Break ilk sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.96 milyon izleyici ortalaması ile tamamlamıştı.

19-12/16/reef-break-1-bolum-fotograf.jpg

DİZİNİN DEVAM ETME İHTİMALİ GÖRÜNMÜYOR!

ABC Studios'un yapımını üstlendiği Reef Break'in iptali, Disney Television Studios'un Keli Lee yönetimindeki İngiltere merkezli ABC Studios International'ın kapatılmasını da içeren yurt dışı stratejisini yeniden değerlendirme hamlesinin hemen ardından gelmiş oldu.

ABC Studios'un Reef Break'in devamı için herhangi bir pazarlama girişimi ya da arayışında bulunmayacağı da belirtiliyor.

"REEF BREAK" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Reef Break'in hikayesi; The Reef olarak bilinen Pasifik Okyanusu'ndaki büyüleyici, cennet gibi bir adanın valisine bağlı olarak sorun çözücü olarak çalışmaya başlayan eski bir hırsız Cat Chambers (Montgomery) karakterini merkezine alıyor. İçinden geldiği gibi davranan, pervasız ve karşı konulamaz bir kadın olan Cat'in kusursuz olmayan geçmişi; hızlı tempolu ve maceralı ada entrikalarında suç ve suçluları anlama konusunda kendisine sunulan içgüdüsel bir hediye gibidir. Cat'in yeniden ortaya çıkışı aynı zamanda aralarında FBI ajanı eski kocası, tutuklu durumdaki eski suç patronu ve boyunu aşan işlere girişen bir dedektif aşığının da bulunduğu eski arkadaşlar, aşıklar ve düşmanlar arasında yeni sorunlar ortaya çıkaracaktır.

19-12/16/reef-break-oyunculari.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Montgomery'e Ray Stevenson (Jake Elliot), Desmond Chiam (Wyatt Cole), Melissa Bonne (Ana Dumont) ve Tamala Shelton (Petra) gibi isimler eşlik ediyor.

Ken Sanzel'in (Numb3rs) senaryosunu kaleme alıp dizi sorumluluğunu üstlendiği Reef Break'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Sanzel ile birlikte Mark Rosner, Poppy Montgomery, Steve Pearlman ve Ruthanne Secunda'dan oluşuyor.

"Reef Break" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin