Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden İbrahim Çelikkol'lu tanıtım!

Merakla beklenen dizi Doğduğun Ev Kaderindir'den yeni tanıtım geldi.

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 09:50
Yeni Bölüm

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Çağrı Bayrak yönetmenliğinde hazırlanan ve başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden yeni tanıtım geldi. 

19-12/16/ibrahim-celikko.png

 

Yapımcılığını OGM Pictures’ın yaptığı ve senaryosunu da Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın yazdığı dizinin hazırlıkları tamamlandı İlk tanıtımında Demet Özdemir yer almış ve hem oyunculuğu hem de sözleri ile çok beğenilmişti. Yeni yayınlanan tanıtımda ise İbrahim Çelikkol yer alıyor. Çok yakında tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizi, her insanın en büyük ve en derin sorusuyla başlıyor: insan kaderini değiştirebilir mi?

Doğduğun Ev Kaderindir ikinci tanıtımı yayınlandı:

19-12/16/dogdugun-ev-kaderindir-1576480214.png

Yalnızca İbrahim Çelikkol'un yer aldığı yeni tanıtım, yine sözleri ile çok vurucu bir etki bıraktı. Oyuncunun canlandırdığı Mehdi karakteri "Annesinin sevmediğini, kim sever?" diye sorarken, tüm konuşması ise şöyleydi: 

"Bir insan bütün duyguları doğduğu evde tanırmuş. Sevgi, şefkat, güven.. Bana pek kısmet olmadı. Hayat da zaten pek sevmedi beni, basmadı bağrına. Kader ama kafama kazıya kazıya öğretti. Mehdi, sevdiklerin gider, seni üzer, seni yalnız bırakır dediler. E aşkmış meşkmiş koca bir yalan zaten. Hiç girmiyim bu işlere dedim kaçtım . Dedim dedim de bu gönül işleri öyle kolay değilmiş ki. Şimdi siz söyleyin bana, anası tarafından sevilmemiş bir Mehdi elin kızı tarafından sevilir mi?"

Merakla beklenen dizinin ikinci tanıtımı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin