Çukur Yunus (Nazmi Kırık) kimdir?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Çukur dizisinde Yunus kimdir?

Merve Mutlu
13 Aralık 2019 - 17:55
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Çukur Yunus kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Çukur Yunus kimdir?

19-12/16/nazmi-kiri-1576507305.jpg

Dizide Yunus Vartolu ve Medet'in karşısına Almanya'da çıkacak olan sürpriz biridir. Onlarla birlikte Türkiye'ye geri dönecektir. 

Çukur dizisinde Yunus karakterini Nazmi Kırık canlandırmaktadır. 

Nazmi Kırık kimdir?

19-12/16/nazmi-kiri.jpg

1 Ocak 1976 Diyarbakır doğumludur. Eğitimi sırasında Mezopotamya Kültür Merkezi Diyarbakır Şubesi'nde tiyatro ve dans çalışmalarına başladı. Aynı zamanda bir çok oyunda yer aldı. 1996'da İstanbul'a gelip tiyatro ve dans çalışmalarına MKM'de, çalışmalarını yapan Teatra Jiyana Nu grubunda, devam etti. Bir çok oyunda yer alarak bu grupla Avrupa'nın bir çok ülkesinde turnelere katıldı (Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre). Şu anda Almaya ve Türkiye'de sanatsal çalışmalarını devam ettirmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin