Çukur'un Vartolu'su ve Medet'i Almanya'da!

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur Almanya'ya çıkarma yaptı.

Merve Mutlu
13 Aralık 2019 - 17:13
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası ile hazırlanan ve üçüncü sezonu ile ekran başındakilere keyifli anlar yaşatan fenomen dizi Çukur'un yeni bölümlerinde Almanya'dan sahneler de kullanılacak. Çukur'un Almanya çıkarması başlıyor!

19-12/13/vartolu.png

Gökhan Horzum'un senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğuna da Sinan Öztürk'ün oturduğu dizi, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Necip Memilli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı ve Damla Sönmez gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren dizinin çekimleri yurt dışına çıkıyor. Babasının katilini bulmaya söz veren Vartolu ve onun kardeşi gibi olan Medet'in Almanya macerası izleyenleri hem gerecek hem de güldürecek. 

Çukur dizisi Almanya'da!

19-12/13/ukur-almanya-da.png

Babasının katilini arayan Vartolu'nun, katili gördüğünü söyleyen Ziya'nın peşine düşmesi, onu Almanya'ya kadar götürdü. Bu gidiş de Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'i ve Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe'yi yollara döktü.. Ayrıca Yunus karakteri ile Nazmi Kırık da Berlin sahnelerinde yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin