Mad Love ve Alex Inc.'in yaratıcısından yeni komedi dizisi: People Person

Komedi dizileriyle tanınan Matt Tarses bu kez Fox kanalı için bir komedi dizisi hazırlığında! People Person isimli diziyle ilgili ilk detaylar...

Tek sezonluk komedi dizileri Mad Love ve Alex, Inc.'in yaratıcısı Matt Tarses'tan Fox kanalına yeni bir komedi dizisi geliyor.

FOX'TAN YENİ KOMEDİ DİZİSİ: "PEOPLE PERSON"

Tarses'ın uzun süreli sözleşmesinin bulunduğu Sony Pictures TV ve Fox Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan; Tarses ile birlikte Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment ve Wendi Trilling'in TrillTV yapım şirketlerinin arkasında olduğu "People Person" isimli diziyle ilgili ilk bilgiler şöyle:

19-12/16/matt-tarses-people-person.jpg

"PEOPLE PERSON" KONUSU

Tarses'ın senaryosunu kaleme aldığı tek kamera yöntemiyle çekilecek People Person'ın hikayesi; insanlarla iç içe olmayı ve bir şeyler yapmayı sevmeyen Sam ile dünyanın en cana yakın ve dışa dönük kadını Emmy'nin evliliğine odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Tarses ile birlikte Kapital'den Kaplan & Dana Honor ve TrillTV'den Trilling projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Kapital, TrillTV ve Tarses üçlüsü 2017 senesinde CBS kanalından pilot bölüm siparişi alan karma aile temalı komedi dizisi projesi "Hannah Royce's Questionable Choices" için de bir araya gelmişti.

Tarses'ın yaratıcısı olduğu dizilerden Mad Love 2011 syılının Sevgililer Günü'nde iyi reytinglerle yayın hayatına başlamış ancak 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 3.0 reyting ve 8.74 milyon izleyicilik olumlu izlenme oranlarını koruyamayarak son bölümlerine doğru reytinglerini 1.9 reyting oranı ve 5.11 milyon izleyiciye kadar düşürmüştü. CBS, o zaman dilimindeki bir sitcom'dan daha iyi performans beklediği için diziyi ilk sezon sonunda iptal etmişti.

19-12/16/alexinc-dizi-abc.jpg

28 Mart - 16 Mayıs 2018 tarihleri arasında on bölümlük ilk ve tek sezonuyla yayınlanan ABC komedisi Alex, Inc. ise 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 3.424 milyon izleyici ortalaması ile ABC'nin 2017-18 yayın sezonunda en düşük reytingli komedilerinden biri olmuş ve beklentileri karşılayamamıştı.

Tarses'ın yaratıcılığını üstlendiği yeni komedi dizisi projesi People Person'un senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin