Zalim İstanbul dizisinin kadrosunda değişiklik yaşandı!

Ekranların sevilen dizisinde şoke eden bir ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 14:34
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Mine Tugay, Ozan Dolunay, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Sera Kutlubey, Bahar Şahin, İdris Nebi Taşkan ve Simay Barlas gibi birbirinden başarılı isimleri buluşturan ve Kanal D ekranlarının pazartesi akşamlarında vazgeçilmezi haline gelen Zalim İstanbul dizisinin kadrosunda şoke eden bir ayrılık yaşandı. 

19-12/16/zalim-istanbul.jpg

Şu ana kadar 22 bölüm yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyordu. Avşar Film yapımcılığında çekilen dizinin yönetmeni, karşılıklı anlaşmaya varılarak değiştirildi. Dizinin yeni yönetmeni de Gökçen Usta oldu. Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizi bundan sonra farklı bir yönetmenle yoluna devam edecek. 

Gökçen Usta kimdir?

19-12/16/gokcen-iusta.jpg

Sinema ve dizi film yönetmeni. 31 Mart 1984, İstanbul doğulu. Anadolu Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümü mevzunu. Gökçen Usta, ilk kez Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yardımcı Yönetmen olarak görev aldı. Şimdiye kadar Yönetmen ve Yönetmen Yardımcısı olarak 10'dan fazla yapımda yer almıştır. Yönetmenliğini yaptığı son dizilerden biri olan Fazilet Hanım ve Kızları 2 sezon gösterilmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin