Çukur'a 3 yeni oyuncu katılıyor! Yeni bölümde kimler rol alacak?

Fenomen dizi Çukur'un yeni bölümünde yeni oyuncular kadroya dahil oluyor.

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 15:35
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda ARas Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memilli Perihan Savaş, Öner Erkan, Hazal Subaşı ve Damla Sönmez gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren fenomen dizi Çukur'un yeni sezonu tam gaz devam ediyor. 

19-12/16/ukur-a-yeni-oyuncula.jpg

Yamaç'ın, babasının katili olma acısıyla yaşaması ve buna neden olanlarla hesaplaşmasını, Vartolu'nun da Sultan'ın emri ile babasının katilinin peşinden koşmasını konu edinen son sezon izleyicilerin beğenisini kazanıyor. 

Çukur dizisine 3 yeni oyuncu dahil oldu!

19-12/16/nazmi-kiri-1576499113.jpg

Dizinin son bölümünde; Vartolu, Medet ile birlikte Ziya'nın peşinden gitmek için Almanya yollarına çıkıyordu. Almanya'da ise yolu Yunus'la karşılaşacak. Yunus karakterini canlandıracak olan Nazmi Kırık bu şekilde diziye dahil olacak ve Vartolu ile birlikte o da Türkiye'ye dönecek. 

19-12/16/folke-paulsen.jpg

Dizinin diğer bir yeni oyuncusu da Alman bir oyuncu olan Folke Paulsen oldu ve Hans Zimmerman karakterini canlandırmaya hazırlanıyor. Bir çocuk kaçırma olayı ile dahil olan Hans karakteriyle bağlantılı olarak kaçırılan çocuğu ise Uluç Ata Tansoy canlandıracak. Akşam'ın haberine göre diziye dahil olacak bu 3 oyuncu yeni bölümde karşımıza çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin