Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'ın oyuncu kadrosu belli oldu!

Ekranların sevilen isimleri Bay Yanlış dizisinin kadrosunda!

Merve Mutlu
04 Mayıs 2020 - 11:41
Gündem

En son Erkenci Kuş dizisinde rol alan ve hem Türkiye'de hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman ile daha önce Dolunay dizisinde birlikte rol aldığı ekranların sevilen ismi Özge Gürel'i başrolde buluşturan Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosu netleşti.

20-05/04/can-yaman-ve-ozge-gurel.png

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisi genç yönetmen Deniz Yorulmazer tarafından yönetilecek. Aslı ve Banu Zengin tarafından kaleme alınacak olan dizinin çekimleri bayram sonunda başlayacak. Daha önce, kadrosunda ödüllü oyuncu Lale Başar, usta oyuncu Suat Sungur, Fatma Toptaş ve Gürgen Öz'ün yer alacağının açıklandığı diziye katılan diğer oyuncular şöyle: Sarpcan Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem, Cemre Gümeli,Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar, Anıl Çelik.

20-05/04/cab-yyaman.jpg

20-05/04/zge-gurell.jpg

20-05/04/zge-gurel.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin