Merve Mutlu
07 Ağustos 2020 - 10:06
Gündem

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Caner Cindoruk, en son Show TV ekranlarında yayınlanan Zemheri dizisinde rol almıştı. Yer aldığı her projede sevilen ve adından söz ettiren yakışıklı ve başarılı oyuncudan hayranlarını sevindirecek yeni proje müjdesi geldi.

20-08/07/caner-cindoruk.jpeg

Yaprak Dökümü, Kara Güneş, Hanımın Çiftliği, Aramızda Kalsın, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kadın gibi birbirinden başarılı dizilerde başarıyla rol alan Cindoruk, son dizisinin bitmesi ile birlikte birçok yeni dizi için teklif aldı. En son Çöp Apartmanı dizisinden gelen teklifi teşekkür ederek reddeden oyuncunun yeni projesi merakla bekleniyordu ve nihayet belli oldu. 

Caner Cindoruk, Cansu Dere ile Doctor Foster uyarlamasında!

20-08/07/caner-cindoruk-doctor-foster.jpg

Medyapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan dünyaca ünlü yapım Doctor Foster dizisinin uyarlaması için hazırlıklar devam ederken dizinin ana karakterinin Cansu Dere olacağı haberi büyük heyecan yaratmıştı. Kaan Urgancıoğlu'nun da kadrosuna katıldığı heyecan yaratan dizinin kadrosuna katılan yeni isim de sevilen oyuncu Caner Cindoruk oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin